Autor:

Kuře a la kačena

75 minut PT0H75M
Střední
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Anglická slanina 150 g
Cibule
velké
2 ks
Pivo 2 lahev
Hrozinky 1 balíček
Bobkový list  
Pepř mletý  
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Rozinky si alespoň na půl dne namočíme do piva, aby nabobtnaly.
Kuře naporcujeme, nasolíme a opepříme. Vložíme ho do pekáče, do nějž jsme dali trochu oleje a vyskládali dno kolečkama jedné cibule.

Druhou cibulí nakrájenou na kolečka proložíme jednotlivé porce, také proložíme bobkovým listem a zasypeme nabobtnanými hrozinkami. Vše překryjeme plátky slaniny, zalijeme pivem a dáme péct.

Asi ve dvou třetinách pečení z kuřete odhrneme slaninu, abychom si opekli kůžičku do zlatova. Podléváme dle potřeby pivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Kuře a la kačena

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web