Autor:

Kuře a la kačena

75 minut PT0H75M
Střední
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Anglická slanina 150 g
Cibule
velké
2 ks
Pivo 2 lahev
Hrozinky 1 balíček
Bobkový list  
Pepř mletý  
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Rozinky si alespoň na půl dne namočíme do piva, aby nabobtnaly.
Kuře naporcujeme, nasolíme a opepříme. Vložíme ho do pekáče, do nějž jsme dali trochu oleje a vyskládali dno kolečkama jedné cibule.

Druhou cibulí nakrájenou na kolečka proložíme jednotlivé porce, také proložíme bobkovým listem a zasypeme nabobtnanými hrozinkami. Vše překryjeme plátky slaniny, zalijeme pivem a dáme péct.

Asi ve dvou třetinách pečení z kuřete odhrneme slaninu, abychom si opekli kůžičku do zlatova. Podléváme dle potřeby pivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Kuře a la kačena

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web