Autor:

Krůtí vaječnice

Střední
Ingredience
Krůtí maso
plátky
400 g
Hladká mouka 4 lžíce
Cibule 2 ks
Mražený hrášek 100 g
Vejce 4 ks
Máslo 100 g
Grilovací koření 1 lžička
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso naklepeme, nasekneme okraje a posypeme kořením. Obalíme v mouce a rozšlehaných vejcích se solí. Vkládáme do horkého tuku a zprudka opečeme z obou stran.

Vyjmeme a ve výpeku osmažíme kolečka cibule. Přesuneme do zapékací misky, nasypeme hrášek a poklademe opečenými plátky masa. V rozpálené troubě zapečeme dozlatova asi 15 minut. Podáváme ozdobené hořčicí, kečupem s pečivem a červeným vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Krůtí vaječnice

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web