Koleno v alobalu na grilu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové koleno středně velké
    • 4
      rajčata
    • 2
      ks paprika
    • 4
      ks feferonka
    • kmín
    • olej
    • 4
      ks cibule
    • česnek
    • 4
      snítka snitka petržele Nebo jiné naťové zeleniny
    • 2
      ks červená řepa Napůl uvařené, (nemusí být)
    • 4
      ks alobal A alobalovou misku (tácek) na grilování

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Koleno dáme uvařit do tlakového hrnce - pozor nerozvařit - stačí 30 minut ve slané vodě! Poté vyjmeme, necháme vychladnout, vyndáme z něj velkou kost a chrupavky, kdo má rád kůži, nechá ji, jinak lze sundat. Koleno rozdělíme na 4 části a každou dáme na alobal, ke každé přidáme jedno rozkrojené rajče, jednu pokrájenou cibuli, 2 stroužky česneku, půl papriky, feferonku, petrželku a osolíme. Alobalové balíčky uzavřeme a dáme na tácek grilovat.Takto připravené balíčky můžeme zapéct i v troubě.
2
Pokud máte gril s poklopem, uzavřeme asi na půlhodinu. Poté vyjmeme maso i zeleninu a rozložíme na tácek, přidáme nakrájenou řepu, vše potřeme troškou oleje s kmínem a grilujeme volně bez poklopu asi 20 minut, obracíme. Pokud máme gril bez poklopu dáme půlku řípy, kapku oleje a kmín do balíčků hned a děláme zabalené cca 40 - 45 minut.
3
Balíčky můžete dochutit kořením dle vlastní fantazie.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Pólrajch
    Pólrajch |

    6. 11. 2015 11:48

    Hegešoid!

  • Pólrajch
    Pólrajch |

    6. 11. 2015 11:48

    Mrdka! :-$