Autor:

Králík pro labužníky

Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Sůl  
Červená paprika  
Slanina 100 g
Cibule 1 ks
Máslo 1 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Voda  
Pepř mletý
celý
 
Bobkový list  
Rozinky 1 hrst
Masox 1 kostka
Červené víno 1 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Očištěného králíka naporcujeme, osolíme a po jedné straně potřeme paprikou.
V kastrolu rozpustíme 100 g nakrájené slaniny a porce králíka na ní prudce osmahneme.
Maso přendáme na pekáč. Ke slanině přidáme 1/8 másla a osmahneme 1 větší cibuli a osmahneme do slabě růžova, poprášíme 1 lžící hladké mouky a zalijeme trochou vody a vše přelijeme přes porce králíka.
Do hrnku nalijeme 1/2 l vody, přidáme pár kuliček pepře, bobkový list, hrst rozinek, 1 kostku masoxu, 1 dcl červeného vína a trochu magi. Necháme přejít varem a ihned nálev nalijeme na maso.
Pekáč vložíme do trouby a pečeme přikryté asi 1,5 hodiny. Neobracíme a neodkrýváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Krůtí tandoori Recept na víkend: Vůně orientu Články z

Komentáře k receptu: Králík pro labužníky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web