Autor:

Králík pro labužníky

Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Sůl  
Červená paprika  
Slanina 100 g
Cibule 1 ks
Máslo 1 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Voda  
Pepř mletý
celý
 
Bobkový list  
Rozinky 1 hrst
Masox 1 kostka
Červené víno 1 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Očištěného králíka naporcujeme, osolíme a po jedné straně potřeme paprikou.
V kastrolu rozpustíme 100 g nakrájené slaniny a porce králíka na ní prudce osmahneme.
Maso přendáme na pekáč. Ke slanině přidáme 1/8 másla a osmahneme 1 větší cibuli a osmahneme do slabě růžova, poprášíme 1 lžící hladké mouky a zalijeme trochou vody a vše přelijeme přes porce králíka.
Do hrnku nalijeme 1/2 l vody, přidáme pár kuliček pepře, bobkový list, hrst rozinek, 1 kostku masoxu, 1 dcl červeného vína a trochu magi. Necháme přejít varem a ihned nálev nalijeme na maso.
Pekáč vložíme do trouby a pečeme přikryté asi 1,5 hodiny. Neobracíme a neodkrýváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Králík pro labužníky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web