Autor:

Králík pro labužníky

Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Sůl  
Červená paprika  
Slanina 100 g
Cibule 1 ks
Máslo 1 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Voda  
Pepř mletý
celý
 
Bobkový list  
Rozinky 1 hrst
Masox 1 kostka
Červené víno 1 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Očištěného králíka naporcujeme, osolíme a po jedné straně potřeme paprikou.
V kastrolu rozpustíme 100 g nakrájené slaniny a porce králíka na ní prudce osmahneme.
Maso přendáme na pekáč. Ke slanině přidáme 1/8 másla a osmahneme 1 větší cibuli a osmahneme do slabě růžova, poprášíme 1 lžící hladké mouky a zalijeme trochou vody a vše přelijeme přes porce králíka.
Do hrnku nalijeme 1/2 l vody, přidáme pár kuliček pepře, bobkový list, hrst rozinek, 1 kostku masoxu, 1 dcl červeného vína a trochu magi. Necháme přejít varem a ihned nálev nalijeme na maso.
Pekáč vložíme do trouby a pečeme přikryté asi 1,5 hodiny. Neobracíme a neodkrýváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Králík pro labužníky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web