Králík po "španělsku" od tety Olči

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • králík
    • kečup - jemný
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • cibule
    • 200
      g gothaj vcelku

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji po obou stranách. Poté vyjmeme, naskládáme do pekáče, podlijeme trochou vody a dáme péct do trouby kolem 180 °C.
2
Do zbylého výpeku dáme gothaj nakrájený na proužky a cibuli na slabší proužky, když se vše osmahne, přidáme kečup a odstavíme z plotny. Když je králík poloměkký, dáme na něj směs z pánvičky a doděláme.
3
Příloha: brambory.
4
Výborné je to i z kuřecího stehna.
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • Petra Chlandova
    Petra Chlandova |

    14. 1. 2007 14:44

    bylo to dobre ja jsem to delala z kurecich stehen.Zkraliciho masa jsem to jeste nezkousela.Mozna misto brambor bych udelala kasi.

  • Lenka Zavřelová
    Lenka Zavřelová |

    12. 7. 2006 16:10

    Podobný recept jako králík Neapol, tam je ještě navíc česnek, steril.kukuřice a sýr. Určitě taky moc dobré.

  • Naďa Lhotaková
    Naďa Lhotaková |

    11. 7. 2006 19:22

    Hmm taky zajímavý recept.už aby ti naši piďochové/králíci/dorostli.Pak určitě napíšu!Ukládám!