Autor:

Kotlety na kedlubnách

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety 4 ks
Cibule  
Olej  
Kedlubna
2-3
3 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Podravka
Koření
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Dáme zesklovatět cibulku, potom přidáme naklepané, osolené a opepřené kotlety a nechám na každé straně cca 1 minutu opéct. Na kotlety nastrouháme na hrubém struhadle kedlubny (podle velikosti - čím větší, tím více kedlubnového zelí), které osolíme, opepříme a posypeme trochu kořením podravka (může být i 1/2 rozdrobené kostky masoxu).

Podlijeme trochu vodou a přiklopíme pokličkou a necháme dusit do měkka. Trvá to zhruba 3/4 až 1 hodinu. Připravujeme ve woku nebo v hluboké pánvi s pokličkou. Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Kotlety na kedlubnách

Komentáře

  1. jana sitkova   30.01.2009 | 17:46 | reagovat | závadný

    Rychlé a vynikající, dík za inspiraci

  2. Zdenka Korábová   27.03.2007 | 9:43 | reagovat | závadný

    Vařívala jsem takto i vepřový bůček-libovoučký- a byla to bašta, jsem ráda za připomenutí, jak bude sleva v diskontech na kedlubny, tak zařadím a už se těším

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web