Autor:

Koláč tety Evy dle pana Novotného

Střední
Ingredience
Vejce 4 ks
Cukr 1 hrnek
Polohrubá mouka 2 hrnek
Rostlinný olej 1/2 hrnek
Prášek do pečiva
Skořice 1 lžíce
Kakao 1 lžíce
Jablka 4 hrnek
Mléko  
Rozinky  
Ořechy
krájené, spařené
4 hrst

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Vejce s cukrem ušleháme do pěny, pak přidáme vše ostatní (pozor - s mlékem opatrně, aby těsto nebylo moc řídké.) Těsto nalijeme do vymazaněho a vysypaného pekačku a pečeme při teplotě 160 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Reklama
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Koláč tety Evy dle pana Novotného

Komentáře

  1. Marsí   09.03.2007 | 8:42 | reagovat |

    No mně ani tak nevadí, že se některé recepty opakují....spoustu si jich alespoň připomenu...A myslím, že když je někdo rád, že tady může přispět, tak ty ostatní recepty nelustruje.

  2. Anonym   06.03.2007 | 17:18 | reagovat |

    Stejny recept jako je Americká buchta,zde uveřejněna.

  3. Eva Ryšková   02.03.2007 | 21:14 | reagovat |

    Vynikající! Zkuste polít čokoládovou polevou!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web