Karamelová poleva

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g cukr krupice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cukr nasypeme na pánev, pokropíme vodou, dáme na mírný oheň a vařečkou mícháme až se rozpustí a získá zlatavou barvu. Karamel ihned stáhneme z ohně, aby se nepřipálil.

Komentáře k receptu

  • Albert
    Albert |

    1. 12. 2012 11:19

    Teda to je poleva jak HROM , je to přece karamel to vzkazuju tomu co to tam dal :-D :-| :-$

  • Hela -
    Hela - |

    5. 3. 2008 19:31

    Tohle není žádná poleva, ale jen návod na uvaření karamelu. Pokud chcete skutečnou polevu, dejte si do vyhledávače Karamelová poleva

  • Olga
    Olga |

    4. 3. 2008 18:58

    Veru, veru z tohto poleva nebude, toto momentálne ztuhne, podľa mňa treba pridať trocha mlieka alebo vody a dobre nechať za stáleho miešania rozvariť.

  • Andra
    Andra |

    4. 3. 2008 15:03

    Tiez som uvazovala nad tym, ako to autor receptu myslel. Karamel z cukru velmi rychlo tuhne, snad iba keby horucim karamelom nieco polieval, ale na kolaci to stuhne tiez a vytvori to skor nejaku "krustu".

  • Helena
    Helena |

    4. 3. 2008 01:02

    Z tohoto nebude poleva,ale karamelová podešev.

  • Karamelka
    Karamelka |

    3. 3. 2008 15:45

    1,2,3,4,5, co sto janku co sto sned karamel peceny byl malo zlatavy:-D

  • Karamelka
    Karamelka |

    3. 3. 2008 15:45

    1,2,3,4,5, co sto janku co sto sned karamel peceny byl malo zlatavy:-D

  • Sann.ex
    Sann.ex |

    3. 3. 2008 15:43

    mno ttj a ja si lamala hlavu jak to udelat:-D