Autor:

Karamelová poleva

Snadné
Ingredience
Cukr krupice 200 g

Postup přípravy:

Cukr nasypeme na pánev, pokropíme vodou, dáme na mírný oheň a vařečkou mícháme až se rozpustí a získá zlatavou barvu. Karamel ihned stáhneme z ohně, aby se nepřipálil.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Reklama
Dort Red Velvet Dárek pro maminku: Dort Red Velvet Články z

Komentáře k receptu: Karamelová poleva

Komentáře

  1. Albert   01.12.2012 | 11:19 | reagovat |

    Teda to je poleva jak HROM , je to přece karamel to vzkazuju tomu co to tam dal :-D :-| :-$

  2. Hela -   05.03.2008 | 19:31 | reagovat |

    Tohle není žádná poleva, ale jen návod na uvaření karamelu. Pokud chcete skutečnou polevu, dejte si do vyhledávače Karamelová poleva

  3. Olga   04.03.2008 | 18:58 | reagovat |

    Veru, veru z tohto poleva nebude, toto momentálne ztuhne, podľa mňa treba pridať trocha mlieka alebo vody a dobre nechať za stáleho miešania rozvariť.

  4. Andra   04.03.2008 | 15:03 | reagovat |

    Tiez som uvazovala nad tym, ako to autor receptu myslel. Karamel z cukru velmi rychlo tuhne, snad iba keby horucim karamelom nieco polieval, ale na kolaci to stuhne tiez a vytvori to skor nejaku "krustu".

  5. Helena   04.03.2008 | 1:02 | reagovat |

    Z tohoto nebude poleva,ale karamelová podešev.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web