Autor:

Kapr v bílém

Porce: 4
Ingredience
Kapří filety  
Šalvěj 1 lžíce
Rozmarýn 1 lžíce
Ořechová jádra
rozemletá
100 g
Bílý jogurt
Zott
2 kelímek
Citron 2 ks
Ředkvička 3 svazek
Brambory  
Hrubá sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Očištěné porce kapra osušíme, osolíme a obalíme ve směsi bílého jogurtu, bylinek a pár kapek citronu. Následně kapra uložíme v míse se směsí na aspoň 12, lépe na více hodin do ledničky odležet. Poté co kapra vyndáme, jednotlivé porce řádně posypeme rozemletými ořechy z obou stran a jednotlivě zabalíme do alobalu. Pečeme v troubě asi tři čtvrtě hodiny v pekáčku spolu s plátky citronu. Mezi tím dáme vařit brambory ve šlupce.
Pak ředkvičky, jeden citron a oloupané brambory nakrájíme na kolečka a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Kapr v bílém

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web