Italské masové kuličky se špagetami

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 7
30 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 500
      g mleté maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • vejce
    • olej
    • oregáno
    • špagety
    • parmazán
  • Omáčka
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks cibule
    • 1,2
      kg nakládaná loupaná rajčata
    • 5
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
    • petrželová nať

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji orestujeme cibulku odstavíme a přimícháme česnek a oregano. Necháme vychladnout a zapracujeme do mletého masa společně z rozšlehaným vejcem solí a pepřem. Vypracovanou hmotu rozdělíme na osm dílů. Vytvarujeme knedlíčky a pečeme na pánvi. Na oleji opečeme jemně nasekanou cibulku dozlatova. Přidáme loupaná rajčata, česnek, tymián, pepř, sůl a nasekanou petrželku. Do směsi pak vložíme knedlíčky a dusíme přibližně 25 minut. Na předem uvařené špagety přidáme masové knedlíčky s omáčkou a posypeme parmazánem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • MasterCOOK
    MasterCOOK |

    3. 7. 2014 11:44

    vynikající delikatesa prostě nejlepší!!!!!

  • MasterCOOK
    MasterCOOK |

    21. 6. 2014 12:52

    je to nejlepší jídlo které jsem jedl (z receptú) :-) :-) :-)

  • Simča S.
    Simča S. |

    21. 2. 2012 15:48

    Podávala jsem s makarony a nebyl parmezán, ale i tak moc chutnalo