Autor:

Kapr po Novohradsku ve vaječném kabátku

Střední
Ingredience
Kapr
Naporcovaný (dle počtu strávníků)
 
Sůl  
Česnek  
Mletá sladká paprika  
Mouka  
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce kapra posolíme a potřeme česnekem a zlehka poprášíme mletou paprikou. Necháme chvíli odležet. Smícháme mouku s mletou paprikou a v této směsi porce kapra obalíme. Poté smočíme v rozkvedlaném vajíčku a dáme smažit. Ke konci smažení lze porce kapra zalít zbytkem vajíčka a dosmažit.

Podáváme s bramborem, bramborovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Kapr po Novohradsku ve vaječném kabátku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web