Autor:

Kapr po Novohradsku ve vaječném kabátku

Střední
Ingredience
Kapr
Naporcovaný (dle počtu strávníků)
 
Sůl  
Česnek  
Mletá sladká paprika  
Mouka  
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce kapra posolíme a potřeme česnekem a zlehka poprášíme mletou paprikou. Necháme chvíli odležet. Smícháme mouku s mletou paprikou a v této směsi porce kapra obalíme. Poté smočíme v rozkvedlaném vajíčku a dáme smažit. Ke konci smažení lze porce kapra zalít zbytkem vajíčka a dosmažit.

Podáváme s bramborem, bramborovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Kapr po Novohradsku ve vaječném kabátku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web