Kapr na bramborách a zelenině od Velkého Dářka

Hodnocení:

Moje:

75 minut
-
Di

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kapr
    • brambory
    • paprika
    • rajčata
    • cibule
    • sůl
    • koření na ryby
    • tuk nejlépe sádlo
    • citron

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Syrové brambory oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, osolíme a navrstvíme do vymazané zapékací formy. Na brambory dáme plátky cibule, papriky a nakonec rajčat. Vše osolíme.
2
Porce kapra opečeme na tuku, okořeníme kořením na ryby, případně trochu dosolíme a přidáme navrch pekáčku. Můžeme je lehce zahloubit do zeleniny, ale nepřekrývat.
3
Vložíme do předehřáté trouby a pečeme do změknutí, případně lehkého opečení spodku brambor.
4
Nebojte se dvojího pečení kapřího masa. Na talíři si můžeme rybu pokapat citrónovou šťávou.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nikitta
    Nikitta |

    9. 5. 2013 20:36

    výborné

  • Akicita
    Akicita |

    8. 8. 2012 14:33

    ...tento recept vřele doporučuji ,kapr se povedl ,byl vynikající.Ještě jsem přidal česnek ,kmín a tymián ,opravdu letní výborné jídlo ;-)

  • Jana V.
    Jana V. |

    21. 1. 2007 08:24

    Zkoušela jsem s rybou i s plátky vepřového,je to výborné,lehčí jídlo.

  • Di
    Di |

    9. 1. 2007 09:19

    Omlouvám se, asi jsem se zapomněla podepsat jako autor. Di