Kachní paštika

Střední
Ingredience
Máslo
100-150
150 g
Smetana 1/2 
Paštikové koření  
Sůl  
Játra
Kachní
250 g
Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce
 
Brandy
2 čajové lžičky
 

Postup přípravy:

Játra vaříme 20 minut ve, vodě, uvařená vyjmeme z vody a necháme v ledničce pořádně vychladnout. Vychlazená játra posekáme na jemno, dáme do mixéru, přidáme máslo a krátce rozmixujeme.

Hmotu přendáme do nádoby, přidáme hořčici, paštikové koření, sůl dle chuti, smetanu a vyšleháme až do úplného vyhlazení, při šlehání přidáváme po troškách brandy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Kachní paštika

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web