Kachní paštika

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g máslo 100-150
    • 0,5
      smetana
    • paštikové koření
    • sůl
    • 250
      g játra Kachní
    • hořčice plnotučná 1 polévková lžíce
    • brandy 2 čajové lžičky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra vaříme 20 minut ve, vodě, uvařená vyjmeme z vody a necháme v ledničce pořádně vychladnout. Vychlazená játra posekáme na jemno, dáme do mixéru, přidáme máslo a krátce rozmixujeme.
2
Hmotu přendáme do nádoby, přidáme hořčici, paštikové koření, sůl dle chuti, smetanu a vyšleháme až do úplného vyhlazení, při šlehání přidáváme po troškách brandy.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.