Autor:

Kachna po ukrajinsku

90 minut PT0H90M
Střední
Ingredience
Kachní maso
čtvrtky
4 ks
Cibule  
Česnek  
Rajský protlak  
Kečup - jemný  
Paprika  
Rýže  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Naporcovanou kachnu opepříme, osolíme a posypeme paprikou (sladkou, pálivou - dle chuti) a poklademe do pekáče na nadrobno nakrájenou cibuli (1 velká nebo 2 střední).
Mírně podlijeme a pečeme na cca 160 °C do měkka. Podle potřeby poléváme maso štávou během pečení. Pozor na cibuli, měla by zůstat ve výpeku, na mase se připaluje. Po změknutí odebereme z výpeku přebytečné sádlo, vyjmeme maso a do výpeku přidáme 2-3 stroužky lisovaného česneku, rajčatový protlak a trochu kečupu, sladkého - ostrého, dle chuti. Vzniklou omáčku dobře promícháme, dle hustoty je možné naředit vodou, vrátíme maso a ještě prohřejeme cca 20-25 minut.
Podáváme s rýží. Patří to do našeho stálého jídelníčku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kuře v bylinkové strouhance na kapustových listech Říjnová tabule může být veselejší - 4 barevné recepty pro vás Články z

Komentáře k receptu: Kachna po ukrajinsku

Komentáře

  1. evik   25.01.2013 | 19:14 | reagovat | závadný

    Výborná ,je to změna - dělala jsem několikrát. :-)

  2. Magda Navrátilová   27.09.2007 | 14:48 | reagovat | závadný

    Vyzkoušela jsem a je to skutečně výborné. Děkuji za báječný recept.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web