Jogurtová křidélka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks kuřecí maso křídla
    • 500
      g bílý jogurt
    • 2
      lžíce kari
    • 2
      lžička paprika - sladká
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jogurt spolu s kořením, olejem a solí smícháme a do vytvořené marinády namočíme omytá kuřecí křidélka. Dáme do lednice na 24 hodin necháme odležet. Před pečením křidélka vyjmeme, necháme okapat a pečeme v troubě.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Di
    Di |

    14. 6. 2006 19:07

    Já dělám podobný recept, jen bez kari a s kefírem. Křidélka se namočí do osoleného kefíru s paprikou. Druhý den se nechají okapat, obalí se pouze (!) v mouce a usmaží na síťce ve vyšší vrstvě tuku. Namáčejíse do kečupové omčky s cibulí a zázvorem. Je to naprosto úžasné, ale trochu pracné.

  • Lenka Keprdova
    Lenka Keprdova |

    14. 6. 2006 12:14

    recept sem vyzkousela,ale docela me zklamal:( kridla sem nalozila a pak sem se cely den tesila jake to bude...no a vysledek...nic moc. Mozna sem nechala zbytecne moc omacky na kridlech a ta pak byla kysela...:(

  • František
    František |

    17. 2. 2006 10:01

    A moc dobré je také místo pečení obalit křidélka v trojobalu a usmažit jako řízeček

  • Kateřina
    Kateřina |

    15. 2. 2006 11:10

    Tohle mám taky moc ráda ,jen místo kari a papriky dávám časnek a grilovací koření.