Japonské filé

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Jarka O.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks rybí file
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • petrželka
    • 1
      balíček kořenová zelenina
    • 2
      ks mandarinky
    • 100
      g sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé pokapeme citronem a necháme odpočinout. Zeleninu nakrájíme nadrobno nebo nastrouháme nahrubo, podusíme na másle, přendáme do pekáčku, položíme filé, okořeníme, pokapeme smetanou a navrch položíme plátky oloupaných mandarinek. Zasypeme sýrem a zapečeme.
2
Podáváme jak jinak než s rýží.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • MartikK
    MartikK |

    7. 6. 2011 22:38

    Moc dobré. Doporučuji nešetřit mandarinkami.