Autor:

Japonské filé

Snadné
Ingredience
Rybí file 4 ks
Citronová šťáva 2 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Máslo 2 lžíce
Zakysaná smetana 2 lžíce
Petrželka  
Kořenová zelenina 1 balíček
Mandarinky 2 ks
Sýr 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filé pokapeme citronem a necháme odpočinout. Zeleninu nakrájíme nadrobno nebo nastrouháme nahrubo, podusíme na másle, přendáme do pekáčku, položíme filé, okořeníme, pokapeme smetanou a navrch položíme plátky oloupaných mandarinek. Zasypeme sýrem a zapečeme.

Podáváme jak jinak než s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: Japonské filé

Komentáře

  1. MartikK   07.06.2011 | 22:38 | reagovat |

    Moc dobré. Doporučuji nešetřit mandarinkami.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web