Autor:

Italská omeleta

Snadné
Ingredience
Vejce 4 ks
Smetana 400 ml
Černé olivy
bez pecek
80 g
Mozzarella 100 g
Pesto 2 lžička
Olivový olej  
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Celozrnné pečivo
nebo caibatta
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Z vajec

Vejce rozšleháme se smetanou, solí, pepřem, pestem, na plátky nakrájenými kousky mozzarelly. Na pánev s rozehřátým olejem nalijeme polovinu směsi, pečeme z jedné strany dozlatova, omeletu přeložíme, necháme dopéct, připravíme 2. omeletu.

Podáváme s pečivem, které nasucho opečeme a zakápneme olejem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Italská omeleta

Komentáře

  1. Lenka   10.08.2007 | 15:03 | reagovat |

    Předpokládám, že ty olivy se tam dávají také? Že v postupu nejdou :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web