Italská omeleta

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vejce
    • 400
      ml smetana
    • 80
      g černé olivy bez pecek
    • 100
      g mozzarella
    • 2
      lžička pesto
    • olivový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • celozrnné pečivo nebo caibatta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce rozšleháme se smetanou, solí, pepřem, pestem, na plátky nakrájenými kousky mozzarelly. Na pánev s rozehřátým olejem nalijeme polovinu směsi, pečeme z jedné strany dozlatova, omeletu přeložíme, necháme dopéct, připravíme 2. omeletu.
2
Podáváme s pečivem, které nasucho opečeme a zakápneme olejem.
Zařazení: Chuťovky Z vajec

Komentáře k receptu

  • Lenka
    Lenka |

    10. 8. 2007 15:03

    Předpokládám, že ty olivy se tam dávají také? Že v postupu nejdou :-)