Autor:

Hubník z Jizerek a Krkonoš

Střední
Ingredience
Sušené houby 60 g
Rohlík
tvrdé
4 ks
Krupice 1 hrst
Mléko
na namočení rohlíků
2 dl
Česnek
rozdrcený
4 stroužek
Pepř mletý 1 špetka
Drcený kmín 1 špetka
Sůl 1 špetka
Cibule
nakrájená nadrobno
1 ks
Vejce 4 ks
Sádlo 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Houby namočíme do vody (přes noc, nebo aspoň 2 hodiny před vařením) a v téže vodě je uvaříme do měkka. Uvařené houby umeleme na masovém strojku (viz. poznámka). Rohlíky namočíme do trochy mléka. Do mísy vlijeme houby i s vodou, rohlíky s mlékem. Ochutíme česnekem, nakrájenou cibulí, opepříme, osolíme a přidáme trošku kmínu. Vmícháme krupici a rozšlehaná vejce, rozmícháme - musí vzniknout těsto ani husté ani vyloženě tekuté - ale spíš tekutější konzistence. Vlijeme na rozpálené sádlo a dáme do vyhřáté trouby na 180 °C. Povrch rovněž polijeme trochou sádla. upečeme do růžova a křupava - cca 35 minut. Houby nemusíme nutně mlít, ale ještě před namáčením je rozdrtíme a pak už nemeleme. Pečeme ve velkém pekáči se zvýšenými okraji.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Hubník z Jizerek a Krkonoš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl! Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web