Hubené fazolky pro chuť i dietu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      balíček zelené fazolky mražené nebo čerstvé
    • 4
      balíček rajčata oloupaná spařená nebo z krabičky
    • 1
      ks cibule velký
    • 2
      ks zelená paprika
    • 1
      špetka paprika - sladká
    • 1
      ks celer nadrobno nakrájený - není nutný
    • 1
      ks petržel nadrobno nakrájený - není nutný
    • 1
      špetka bazalka
    • 1
      špetka oregáno
    • 1
      lžička olivový olej
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše pokrájíme na malé kousky, frkneme do hrnce, podlejeme trochou vody a dusíme doměka, až bude konzistence bez vody. Olivového oleje dáme jen 1 lžičku, jídlo je chutné a má minimum kalorií, jíme s celozrnným pečivem, balkánským sýrem nebo skalní dietáři jen se zeleninovým salátem. Dá se i namrazit a balíčky si nosit do práce místo hamburgerů.
2
Vůně po ohřátí přiláká všechny.
Zařazení: Pokrmy
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    22. 11. 2011 13:53

    Saláty mám ráda a tenhle je taky moc dobrý, jen dlouho nedusím kvůli vitamínům, fazolky si předvařím. ;-)

  • Ladia
    Ladia |

    23. 10. 2010 15:26

    Fazolky - zelenina

  • Anonym
    Anonym |

    3. 4. 2008 10:10

    vynikajiiiciiiiiiiiiiiiiiiii, udelala jsem plny hrnec a vmziku byl pryc :)))) hana

  • Lenka Kristová
    Lenka Kristová |

    22. 1. 2007 11:13

    Jarko, jiný lehký recept mám pod názvem Dietní zelenina. Snad bude taky chutnat :)

  • Jarka
    Jarka |

    20. 1. 2007 08:04

    Vyborne Lenko. Dekuji. Pokud mate dalsi recpepty, sem s nimi. Hledala jsem neco dietniho, a lehkeho. Z dnesniho vareni mi mnoho nezbylo- kamarad si nekolikrat pridal a ocicka mu nadsenim jen zarila. Brambory jsem dala jako prilohu, pecene v troube s cesnekem a troskou majoranky.

  • Lenka Kristová
    Lenka Kristová |

    3. 12. 2006 10:10

    Jsem ráda,že chutnalo,já je jím taky často.Dají se samozřejmě dělat i s masem,přidat k jakémukoliv masu nakrájenému na kostičky a orestovanému na cibulce a pak dusit do měkka.

  • Yveta
    Yveta |

    3. 12. 2006 06:35

    Tak jsem to vyzkousela a toto jidlo je uplne fantasticke. Mnam. Davam do kazdodenniho jidelnicku. Bohuzel moji kluci museli k tomi miti maso a protoze jsem mela po ruce jenom klobasu, tak se spokojili i s ni. Mne to chutnalo jenom tak. Opravdu bozske fazolky. Na zamrazeni nic nezbylo a tak do prace si musim uvarit znovu. Dekuji za receptik. Lehky, moc dobry a rychly.

  • Iveta Bílková
    Iveta Bílková |

    2. 12. 2006 08:01

    To zní lákavě, taky vyzkouším, potom napíšu, jak mě to chutnalo. Díky.

  • Lenka Kristová
    Lenka Kristová |

    1. 12. 2006 19:33

    Yveto,není zač.Je to řecké jídlo,ale patří tam správně ještě brambor na větší kousky a víc olivového oleje.Upravila jsem jej do dietní formy,snad bude chutnat.

  • Yveta
    Yveta |

    30. 11. 2006 02:36

    Tak toto musim vyzkouset. Recept vypada velice dobre a neco podobneho jsem jedla u maminky. Lenko,dekuji za recept a uz vim, co si ponesu do prace.