Autor:

Hraběnčiny francouzské brambory

60 minut PT0H60M
Porce: 4
Ingredience
Brambory
vařené ve slupce
2 kg
Mleté maso
ne příliš tučné
1/2 kg
Sýr
cihla
0,4 kg
Smetana na vaření 1 balení
Žampiony 1 plechovka
Cibule
střední
2 ks
Grilovací koření  
Sádlo 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Mleté maso orestujeme a rozdělíme na sádle, okořeníme, přidáme žampiony, cibuli nakrájenou na půlkolečka. Vše chvíli dusíme do zhnědnutí masa. Pak zalijeme smetanou. Brambory uvařené ve slupce nakrájíme do připravené směsi, do které zamícháme zhruba polovinu nahrubo nakrájeného sýra. Vše dobře promícháme a zbytkem sýra vše posypeme. Připravujeme v černém vyšším pekáči a vše v něm dáme bez přikrytí zapéct do trouby do zlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hot dog s domácím lilkovým dipem Levné a rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Hraběnčiny francouzské brambory

Komentáře

  1. noname   28.08.2012 | 16:57 | reagovat | závadný

    pražské brambory! ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web