Hovězí plátky se žampiony

Hodnocení:

Moje:

75 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hovězí maso
    • cibule
    • žampiony
    • sádlo
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky na krajích nařízneme, aby se nekroutily. Naklepeme, nasolíme a napepříme. Poprášíme je hl. moukou po obou stranách.
2
Na sádlo si dáme cibulku. Když je lehce dohněda, dáme na ni plátky. Z obou stran necháme zatáhnout, nasypeme kmín. Zalijeme trochou horké vody a dusíme. Podléváme dle potřeby. Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájené a oloupané žampiony. Když vaříme ze sterilovaných, můžeme dát i nálev.Je li potřeba, můžeme trochu zahustit.
3
Podáváme s rýží, bramborem, hous. knedlíkem.
Zařazení: Maso Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.