Autor:

Hovězí pivní pupek na grilu

Ingredience
Hovězí pupek
cca
1 kg
Pepř mletý  
Sůl  
Marináda
Pivo
světlá desítka
120 ml
Rostlinný olej
nejlépe olivový
100 ml
Zázvor
čerstvý, jemně nasekaný
2 lžíce
Česnek 2 stroužek
Pepř mletý
necelá
1 lžička
Rozmarýn
snítka, jemně nasekaná
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

V širší misce umícháme marinádu z piva, oleje, pepře, nasekaného zázvoru, česneku a rozmarýnu. Maso do marinády vložíme, mělo by být ponořené, proto je lepší širší miska. Během marinování (alespoň 12 hodin) maso v marinádě otočíme. V misce zakryté folií maso marinujeme v chladnu. Před grilováním maso vyndáme na talíř, osolíme a necháme v teple cca hodinu. Grilujeme z obou stran na rozpáleném grilu dozlatova. Po ogrilování necháme pupek cca 4-5 minut odpočinout, pak ještě opepříme a osolíme, můžeme ještě i pokapat olejem a až poté krájíme přes vlákna na slabší plátky.

Podáváme s pečivem a salátem, případně i s dipy vhodnými ke grilovanému masu: česnekový, zázvorový...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Hovězí pivní pupek na grilu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Jak skloubit práci se starostí o děti? Jak skloubit práci se starostí o děti?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web