Autor:

Hermelínová bageta - zapečená

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Bageta 1 ks
Hermelín 1 ks
Červená cibule
nebo bílá
1/2 ks
Moravské uzené
nebo uzená šunka
 
Olej
na potření alobalu
 
Rostlinné máslo 1 lžíce
Hermelínová bageta  - zapečená

Postup přípravy:

Bagetu (1-2 dny starou) pokrájíme na plátky, které zcela nedokrojíme. Zářezy pak naplníme plátky Hermelínu, uzeného masa (šunky) a cibule. Plát alobalu potřeme olejem, bagetu do něj pevně zabalíme a dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů zapéct na cca 10 minut. Pak opatrně rozbalíme (pozor na páru!), pokapeme rozpuštěným máslem a ihned podáváme se zeleninovým, ovocným nebo okurkovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Křepelky se slaninou a kapustou Podzim patří zvěřině. Užijte si zvěřinové hody Články z

Komentáře k receptu: Hermelínová bageta - zapečená

Komentáře

  1. Katka   11.10.2015 | 9:03 | reagovat |

    Právě jsme dojedli a bylo to doooooobrýýýýý :-* :-*

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web