Autor:

Hermelínová bageta - zapečená

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Bageta 1 ks
Hermelín 1 ks
Červená cibule
nebo bílá
1/2 ks
Moravské uzené
nebo uzená šunka
 
Olej
na potření alobalu
 
Rostlinné máslo 1 lžíce
Hermelínová bageta  - zapečená

Postup přípravy:

Bagetu (1-2 dny starou) pokrájíme na plátky, které zcela nedokrojíme. Zářezy pak naplníme plátky Hermelínu, uzeného masa (šunky) a cibule. Plát alobalu potřeme olejem, bagetu do něj pevně zabalíme a dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů zapéct na cca 10 minut. Pak opatrně rozbalíme (pozor na páru!), pokapeme rozpuštěným máslem a ihned podáváme se zeleninovým, ovocným nebo okurkovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Červená řepa s křenem a jablky Zavařovat můžete i v zimě! Články z

Komentáře k receptu: Hermelínová bageta - zapečená

Komentáře

  1. Katka   11.10.2015 | 9:03 | reagovat |

    Právě jsme dojedli a bylo to doooooobrýýýýý :-* :-*

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web