Autor:

Hamburger dle Pohlreicha

30 minut PT0H30M
Porce: 6
Ingredience
Mleté maso - hovězí 750 g
Worcestrová omáčka 6 ml
Francouzská hořčice 15 g
Mořská sůl  
Rukola 100 g
Cibule 1 ks
Rajčata 3 ks
Tymián
čerstvý
20 g
Pepř mletý
zelený
20 g
Houska
na hamburger
6 ks
Hamburger dle Pohlreicha

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

1. Ve velké míse smíchejte ingredience na burgery a vše dobře promíchejte.

2. Ze směsi vytvořte 6 plochých bochánků. Takto připravené je zakryjte mikrotenovou fólií a uložte do lednice.

3. Připravte gril na přímé grilování. Burgery grilujte 
3-5 minut z každé strany.

4. Housky rozkrojte a dejte na gril. Bude jim stačit půl až jedna minuta.

5. Na spodní půlku housky dejte nejprve list salátu, na něj burger, cibuli, plátek rajčete, omáčku dle chuti a přiklopte druhou půlkou housky.

Zdroj: http://zena.centrum.cz/recepty/clanek.phtml?id=745126

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 13 x
3+
3.46 13 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3+ (hodnoceno 13x)
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Hamburger dle Pohlreicha

Komentáře

  1. buffalo   30.09.2016 | 9:40 | reagovat | závadný

    to je přece blbost dávat napřed list salátu, ne...??? to mi pak všechna ta šťáva po něm steče a nevsákne se do housky...

    1. Jan   10.10.2016 | 19:28 | reagovat | závadný

      A kam chcete dát salát jinam než mezi housku a maso? :-D moc možností tam není totiž

      1. Jan 2   13.11.2016 | 16:05 | reagovat | závadný

        Asi na maso a ne pod nej. Holt i Zdenda sefkuchar se nekdy /casto/ utne :-D

  2. Max   01.07.2016 | 19:44 | reagovat | závadný

    20g tymiánu???? Jsi se tak trochu překlep ne? Podivej se na youtube. To mi jako 20g nepřijde. Mimochodem s takovou dávkou to maso úpně zabiješ.
    http://www.recepty.cz/recept/hamburger-dle-pohlreicha-159150

    1. blb   11.09.2016 | 10:21 | reagovat | závadný

      protoze tymian cerstvy .... nikoliv suseny

  3. sv petr   20.08.2015 | 13:11 | reagovat | závadný

    Nejlepší z nejlepších. V jednoduchosti je chuť :-)

  4. zena.cz   27.05.2015 | 17:36 | reagovat | závadný

    Jaky to ma smysl zkopirovat do puntiku recept i s fotografii. To umi kazdy blbec tak proc se nepridat do rady jako dalsi.

    1. Dokina   13.10.2015 | 9:55 | reagovat | závadný

      Udělala jsem to z toho důvodu, abych jej nemusela pořád někde hledat a mám ho zde uložený v oblíbených, tudíž snadno přístupný. A když už jsem ho sem hodila, dala jsem ho veřejný, aby jej našli i vyzkoušeli další. Kritizovat umí každý, hlavně když prd ví... :-|

    2. Blanka   21.04.2016 | 14:13 | reagovat | závadný

      Do puntíku to bohužel není, vůbec z toho není jasný co se má s čím smíchat a informace o omáčce...chybí v ingrediencích nebo že by tou worcestrovou :-D
      ..rozklikla jsem si zdroj, tam už je to všechno jasné :-) Vyzkouším hned dneska..:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web