Autor:

Furmanská kola

Střední
Ingredience
Cibule 3 ks
Česnek 3 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Mletý kmín  
Mletá paprika  
Pepř mletý  
Sůl  
Vepřový bůček
prorostlý
600 g
Klobása - uzená
delší
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Bůček rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a kmínem. Jednu cibuli a česnek nakrájíme na drobno a posypeme po plátu masa. Příčně (na kratší konec) položíme klobásu, maso svineme do rolády a převážeme. Na oleji opečeme ze všech stran. Vložíme na pekáč i s výpekem, podlejeme horkou vodou, přidáme dokola na kolečka nakrájené zbylé cibule a pečeme v troubě do měkka. Podáváme nakrájené na plátky s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Furmanská kola

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web