Furmanská kola

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks cibule
    • 3
      ks česnek
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • mletý kmín
    • mletá paprika
    • pepř mletý
    • sůl
    • 600
      g vepřový bůček prorostlý
    • 1
      ks klobása - uzená delší

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a kmínem. Jednu cibuli a česnek nakrájíme na drobno a posypeme po plátu masa. Příčně (na kratší konec) položíme klobásu, maso svineme do rolády a převážeme.
2
Na oleji opečeme ze všech stran. Vložíme na pekáč i s výpekem, podlejeme horkou vodou, přidáme dokola na kolečka nakrájené zbylé cibule a pečeme v troubě do měkka. Podáváme nakrájené na plátky s brambory.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.