Autor:

Fritule

Střední
Ingredience
Bílý jogurt 2 kelímek
Vejce 2 ks
Jablka 2 ks
Prášek do pečiva 2 balíček
Cukr krupice 2 lžíce
Hladká mouka 15 lžíce
Hnědý rum
A rozinky dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Ingredience zpracujeme v míse a dvěmi lžičkami děláme hrudky, které vkládáme do rozpáleného oleje tak, aby byly ponořené. Rychle vyjímáme a obalujeme horké v moučkovém cukru.

Recept je možný dělat i z poloviční dávky, sladkých kouliček je poměrně hodně.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1
Reklama
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Fritule

Komentáře

  1. Lenka Cvejnová   07.09.2007 | 8:24 | reagovat |

    Bohužel musím zklamat. Výsledkem byly olejem nacucané placky / a to i přesto, že jsem použila ubrousek. Nevypadaly hezky a ani nechutnaly. Moučkový cukr dokonal dílo zkázy, nejprve na nich zmokřel a pak ztvrdnul.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web