Autor:

Cizrnová polévka

Střední
Ingredience
Cizrna
(400 g)
1 balení
Cibule 2 ks
Mrkev 2 ks
Smetana  
Česnek  
Zázvor - mletý  
Máslo  
Voda  
Cizrnová polévka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cizrnu namočíme a necháme do druhého dne nabobtnat. Nejlépe je nechat ji namočenou 14 až 15 hodin, pak se nemusí tak dlouho vařit.
Cizrnu uvaříme doměkka spolu s nakrájenou mrkví. Slijeme vodu a odložíme na pozdější použití.
Na troše másla orestujeme cibuli a poté přidáme cca 3/4 směsi vařené cizrny a mrkve a prolisovaný česnek. Zalijeme vodou, kterou jsme předtím slili, přidáme trochu smetany a krátce povaříme.
Rozmixujeme tyčovým mixérem a dochutíme zázvorem, popř. solí. Vmícháme zbylou čtvrtinu vařené cizrny s mrkví a můžeme podávat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Ořechové tyčinky s ledovou polevou Tip na nedělní oběd - kuře s mandlovou nádivkou a ořechové tyčinky Články z

Komentáře k receptu: Cizrnová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web