Flambované tygří krevety

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g krevety vařené,tygří
    • 200
      g nákládané žampiony
    • 1
      dl bílé víno
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce petrželka
    • pepř mletý
    • sůl
    • 0,5
      dl vodka na flambování
    • pomůcky 2 pánve

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Okapané žampiony orestujeme na pánvi s olejem, pak přidáme sůl, pepř a víno. Přidáme krevety, petrželku a vaříme 2 minuty. Korýše vyjmeme na horkou pánev, podlijeme vývarem (bez hub), zavaříme, postříkáme vodkou, zapálíme a poléváme hořící šťávou. Podáváme s bílým pečivem a omáčkou za žampionů.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Mic
    Mic |

    17. 5. 2011 20:24

    SAPA v praze. 1KG tygrich krevet - loupanejch za 180 kc

  • Pája S
    Pája S |

    29. 1. 2010 09:13

    Jirko,tohle bych zkusila.Jen kdyby ty krevety nebyly tak drahé,tedy v porovnání s kvalitou.Mohu vědět tvého dodavatele tygřích krevet?Dík:-)))