Autor:

Rafaelo

Střední
Ingredience
Sušenky BE-BE 2 balíček
Mléko 3 hrnek
Cukr 1 hrnek
Vanilkový cukr 1 balíček
Žloutek 3 ks
Vanilkový pudink
nebo smetanový
1 balíček
Margarín
Hera, Palmarín, atd.
1 kostka
Kokos
2-3
3 hrnek
Kondenzované mléko
3 hodiny vařené ve vodě
1 plechovka
Sníh z bílku
ze
3 ks
Mandle
lupínky
 
Vlašské ořechy  
Čokoláda  
Rafaelo

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Nejprve ve vodě uvaříme kondenzované mléko. Do 2,5 hrnka mléka přidáme cukr a dáme vařit. V 0,5 hrnku mléka rozmícháme žloutky, vanilkový cukr, pudink a přilijeme do vroucího mléka. Mícháme, dokud nevznikne hustá hmota - odstavíme, po 10 minutách občasného míchání přidáme celý margarín a kokos. Na plech dáme alobal a na něj klademe sušenky, kokosovou směs, já pokapávám sušenky rumem, potom zase vrstva sušenek a směs. Nakonec přidáme kondenzované mléko a povrch posypeme ořechy, mandlemi nebo čokoládou. Necháme přes noc v chladničce ztuhnout, druhý den krájíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Rafaelo

Komentáře

  1. fany-bv   28.02.2016 | 19:42 | reagovat |

    Tohle není Rafaelo,ale Tribitka,alespon já něco takového dělám a dostala jsem to pod tímto názvem.Jinak jeto opravdu dost zmatený recept...

  2. majda   13.12.2013 | 7:48 | reagovat |

    jedna veliká hrůza O:-) :-S

  3. svedova.s   12.12.2013 | 17:32 | reagovat |

    Toto je hodně zmatený recept, buchta sice vypadá dobře ale zkoušet ji radši nebudu ;-)

  4. Lucíšek Félů   09.02.2011 | 10:12 | reagovat |

    No souhlasím s Blanka Wr.Sníh do těsta?Ňáká blbost ne?No uvidíme(skusíme). :-S

  5. Blanka Wr.   23.04.2010 | 12:06 | reagovat |

    Chtěla bych vyzkoušet, ale nerozumím tomu, že sníh se má dát do těsta (píše se v komentářích, v postupu není uveden vůbec). Co myslí autorka těstem, pokud vidím, jedná se o nepečený moučník. Mohl by se přidat jedině do krému nebo do karamelu, takže kam?Díky za odpověď.

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web