Autor:

Fazolová pomazánka

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Fazole
uvařené se solí a octem
250 g
Cibulka
osmažená
3 lžíce
Hořčice plnotučná 3 lžíce
Vařená vejce 2 ks
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Předem si uvaříme (cca 60 minut) fazole s lžící soli a octa. Fazole smícháme v misce s vejci, hořčicí, solí a pepřem a vše rozmixujeme ponorným mixérem. Přidáme osmaženou cibulku a smícháme.
Výborné na bagety i chleba. Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Fazolová pomazánka

Komentáře

  1. katuusss   02.03.2016 | 22:35 | reagovat |

    Je moc dobrá - hlavně na topinky, bagety.. Manžel (jinak milovník všeho s masem) ji snědl na posezení...musím hodnotit za 1 :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web