Fazolová polévka s vepřovými žebírky

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g fazole
    • 5
      česnek
    • 3
      cibule
    • 2
      mrkev
    • 2
      brambory
    • 1
      petržel
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • sůl
    • rostlinný olej
    • 500
      g uzené maso (Uzené žebírka)
    • 2
      ks chilli papričky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do půldruhého litru vody namočíme fazole. Potom k nim přidáme česnek a 2 cibule a uvaříme doměkka. Vedle uvaříme doměkka žebírka a obereme maso. Mrkev, petržel a brambory nakrájíme na kostičky a poslední cibuli na drobno.
2
Na rozehřátém oleji nejdříve osmahneme mrkev s petrželí, pak přidáme cibuli s brambory a společně podusíme. Směs posypeme paprikou, lehce osmahneme a odstavíme.
3
Do hrnce s fazolemi přidáme obrané maso s trochou vývaru, zeleninu, promícháme osolíme přidáme chilli papričky a zvolna dovaříme.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Hana Nikoletová
    Hana Nikoletová |

    11. 10. 2007 12:06

    výborný recept,všem doporučuji vyskoušet!