Autor:

Fazolová polévka s vepřovými žebírky

Střední
Ingredience
Fazole 250 g
Česnek
Cibule
Mrkev
Brambory
Petržel
Paprika - sladká 1 lžička
Sůl  
Rostlinný olej  
Uzené maso
(Uzené žebírka)
500 g
Chilli papričky 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do půldruhého litru vody namočíme fazole. Potom k nim přidáme česnek a 2 cibule a uvaříme doměkka. Vedle uvaříme doměkka žebírka a obereme maso. Mrkev, petržel a brambory nakrájíme na kostičky a poslední cibuli na drobno.

Na rozehřátém oleji nejdříve osmahneme mrkev s petrželí, pak přidáme cibuli s brambory a společně podusíme. Směs posypeme paprikou, lehce osmahneme a odstavíme.

Do hrnce s fazolemi přidáme obrané maso s trochou vývaru, zeleninu, promícháme osolíme přidáme chilli papričky a zvolna dovaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Fazolová polévka s vepřovými žebírky

Komentáře

  1. Hana Nikoletová   11.10.2007 | 12:06 | reagovat |

    výborný recept,všem doporučuji vyskoušet!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web