Autor:

Fazole na kyselo

Střední
Ingredience
Kyselá smetana  
Hladká mouka 20 g
Fazole  
Sádlo 20 g
Koření  
Vejce
4-6 sázených
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Ve vodě uvaříme fazole. Na rendlík dáme 1 lžíci sádla nebo másla, přidáme 1 bobkový list, špetku tymiánu, 1 lžíci cibule, špetku papriky, 3 nová koření, 5 pepřů, 1 řebíček, necháme zrůžovět, zalijeme 2 naběračkami vody z kostí nebo polévky a povaříme. Do ponařeného dáme kyselou smetanu, do níž jsme rozmíchali lžíci mouky, necháme znovu vše povařit, zahousnout. Pak omáčku dosolíme a fazole do ní dáme ohřát. K tomu můžeme podávat sázené vejce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Škvarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Fazole na kyselo

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web