Falešný tataráček

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks paštika Malé (Májka)
    • 2
      ks žloutek Syrové (nemusí být)
    • 1
      ks cibule Větší
    • pepř mletý
    • sůl
    • hořčice plnotučná
    • kečup - jemný
    • paprika - sladká
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na jemno a přidáme ostatní ingrdience.
2
**Příloha:** topinky
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    28. 3. 2007 22:57

    Je jasné, že tatarák nejde ničím nahradit, proto to autorpojmenoval falešný. Tady jde o recept!!!!

  • Di
    Di |

    21. 3. 2007 11:08

    Mám ráda počesnekované topinky s paštikou, případně kečupem, takže tento recept určitě vyzkouším. Mám ráda i braborový "tatarák", ale je fakt, že to je něco docela jiného. Všem milovníkům masového tataráku doporučuji přípravek Zwiebelwurst - je to něco jako cibulový métský salám, ovšem zdánlivě ze syrového masa. Na počesnekovaných topinkách to není špatné a přeci jenom to je dost podobné pravému tataráku. Prodávají ho v masně Novák, která bývá součástí prodejen Plus.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    21. 3. 2007 10:57

    Tatarák je z mletého hovězího masa a nejde chuťově nahradit ničím,ani paštikou.Může to být dobré,vzhledově podobné,ale chuťově asi těžko.Dělávám občas i ten falešný z brambor(nevím jak se mu říká),ale ten jíme jen se synem,manžel odmítá -není v tom maso :o))

  • bramborka
    bramborka |

    21. 3. 2007 10:22

    Z brambor se tomu říká lutenice jestli se nepletu ale pravý tatarák nic nenahradí.

  • Anonym
    Anonym |

    21. 3. 2007 08:11

    Nekde jsem slysela, ze je moznost udelat falesny tataracek i z varenych brambor....zastavam vsak nazor Hany - maso je maso:-))

  • Lenka K.
    Lenka K. |

    20. 3. 2007 22:08

    no, že by hovězí masíčko chutnalo jako paštiky...no nevim nevim...tatarák je prostě tatarák jen z masa. To ale neznamená, že uvedený recept nemůže být dobrý:)

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    20. 3. 2007 13:38

    No, já myslím, že je to tataráku hódně vzdálené. Akdyž se můžou ještě vynechat žloutky, tak je to podle mě pomazánka. Tatarák je tatarák, maso je maso, a paštika zůstane paštikou...

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    20. 3. 2007 10:59

    Autorko - fakt to chutná jako tatarák? Tatarák miluji, ale už dlouho jsem se ho nedopřála, tak asi zjusím toto....

  • mil. Radová
    mil. Radová |

    20. 3. 2007 09:50

    dobrý nápad.skusím.tatarák miluji.M