Dušená chobotnice

Střední
Ingredience
Rajčata 4 ks
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Paprika 1 ks
Rostlinný olej 50 g
Červené víno 1,5 dl
Bobkový list  
Nové koření  
Pepř mletý  
Sůl  
Chobotnice - mražené 600 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Dary moře

Chobotnice necháme z volna rozmrazit, nakrájíme na kousky. Cibuli, rajčata, papriku nakrájíme na plátky i s česnekem. V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme cibuli, mírně zpěníme, vložíme maso z chobotnice.

Přidáme rajčata, papriku, česnek, bobkový list, nové koření, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme. Dle potřeby mícháme a podléváme vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Šťavnatý steak s máslovou hruškou Šťavnaté hruškové speciality - 2. díl Články z

Komentáře k receptu: Dušená chobotnice

Komentáře

  1. Petr   11.10.2015 | 23:03 | reagovat | závadný

    Vyzkoušel jsem a nezbývá než poděkovat. Bylo to vynikající.

  2. adriana horvathova   29.04.2006 | 16:27 | reagovat | závadný

    -recept je vynikajuci, prave som ho varila.Dakujem

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web