Dušená chobotnice

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks rajčata
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks paprika
    • 50
      g rostlinný olej
    • 1,5
      dl červené víno
    • bobkový list
    • nové koření
    • pepř mletý
    • sůl
    • 600
      g chobotnice - mražené

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Chobotnice necháme z volna rozmrazit, nakrájíme na kousky. Cibuli, rajčata, papriku nakrájíme na plátky i s česnekem. V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme cibuli, mírně zpěníme, vložíme maso z chobotnice.
2
Přidáme rajčata, papriku, česnek, bobkový list, nové koření, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme. Dle potřeby mícháme a podléváme vínem.
Zařazení: Maso Dary moře

Komentáře k receptu

  • Petr
    Petr |

    11. 10. 2015 23:03

    Vyzkoušel jsem a nezbývá než poděkovat. Bylo to vynikající.

  • adriana horvathova
    adriana horvathova |

    29. 4. 2006 16:27

    -recept je vynikajuci, prave som ho varila.Dakujem