Dušená chobotnice

Střední
Ingredience
Rajčata 4 ks
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Paprika 1 ks
Rostlinný olej 50 g
Červené víno 1,5 dl
Bobkový list  
Nové koření  
Pepř mletý  
Sůl  
Chobotnice - mražené 600 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Dary moře

Chobotnice necháme z volna rozmrazit, nakrájíme na kousky. Cibuli, rajčata, papriku nakrájíme na plátky i s česnekem. V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme cibuli, mírně zpěníme, vložíme maso z chobotnice.

Přidáme rajčata, papriku, česnek, bobkový list, nové koření, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme. Dle potřeby mícháme a podléváme vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Dušená chobotnice

Komentáře

  1. Petr   11.10.2015 | 23:03 | reagovat |

    Vyzkoušel jsem a nezbývá než poděkovat. Bylo to vynikající.

  2. adriana horvathova   29.04.2006 | 16:27 | reagovat |

    -recept je vynikajuci, prave som ho varila.Dakujem

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web