Drůbeží polévka s kedlubnami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kedlubna
    • 250
      g mrkev
    • 1
      l drůbeží vývar
    • 400
      g kuřecí prsa
    • 250
      g těstoviny
    • 0,5
      ks citron
    • 100
      g mražený hrášek
    • 0,5
      svazek kerblík
    • 0,5
      svazek pažitka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu omyjeme, očistíme, kedlubny oloupeme a pokrájíme na plátky, kuřecí prsíčka také nakrájíme na plátky. Do vařícího se vývaru vsypeme mrkev, kedlubny, těstoviny a necháme 5 minut povařit. Citron pečlivě omyjeme v horké vodě a polovinu nakrájíme na plátky.
2
Spolu s kuřecím masem, mraženým hráškem je přidáme do polévky a vaříme dalších 5 minut. Hotovou polévku dochutíme solí, pepřem a na talířích sypeme nasekanými bylinkami.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.