Autor:

Domácí Uncle Bens

Snadné
Ingredience
Paprika 1 kg
Rajčata 1 kg
Cibule 1 kg
Rostlinný olej 1 dl
Ocet 1 dl
Rajský protlak
malé - po 70g
3 plechovka
Cukr krystal 200 g
Sůl
podle chuti
 
Nakládaná kukuřice 240 g
Houby
čerstvé nebo sterilované žampiony
270 g
Nakládané okurky
sklenice
7 dl

Postup přípravy:

Všechnu zeleninu nakrájíme na drobné kousky, cibuli podusíme na oleji, přidáme papriky, rajčata a postupně ostatní suroviny, kukuřici, hřiby (žampiony), drobně nakrájené kyselé okurky, cukr, ocet, sůl, rajčatové protlaky. Společně povaříme 5-10 minut. Plníme do menších sklenic, sterilujeme 15 minut při 80 °C.

Z dávky vyjde 12-13 sklenic od menší 250 ml tatarky, kdo má rád ostřejší, může přidat i feferonky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 4x)

Komentáře k receptu: Domácí Uncle Bens

Komentáře

  1. Eva Dudova   28.08.2008 | 21:04 | reagovat | závadný

    Robila som to ešte pred tým, ako som ho objavila na tejto stránke.Je to výborná pochúťka, dá sa to jesť k hocičomu. Za dva týždne som urobila štyri dávky a bojím sa, že to bude málo. Doporučujem tento recept všetkým.

  2. Lenka Kristová   03.08.2007 | 1:09 | reagovat | závadný

    Skvělý nápad....určitě vyzkouším, díky.

  3. dede .   02.08.2007 | 21:48 | reagovat | závadný

    Môže sa to konzumovať ako studená večera s pečivom,alebo na pizzu,pod mäso,omáčka na cestoviny.

  4. Anonym   02.08.2007 | 18:10 | reagovat | závadný

    Jak se to dal použiva ?

  5. dede .   02.08.2007 | 18:03 | reagovat | závadný

    Som rada že ste spokojná,musím ešte doplniť že sa môže pridať aj pokrájaná cuketa.Tiež robievam 2-3 dávky za sezónu a ide to prvé na odbyt.Zeleninu krájam na čo najmenšie kúsky,chvíľku podusim papriku,pridám všetky veci čo tam patria a nakoniec pridám ošúpané paradajky a vypnem aby zeleninka ostala chrumkavá,aj tak ešte pri konzervovaní zmäkne.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web