Autor:

Demikát

Střední
Ingredience
Bryndza 150 g
Cibule 1 ks
Paprika - sladká  
Kmín  
Sůl  
Vepřový vývar
nebo vody
1 l
Chleba
černý, kmínový
 

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Nakrájenou cibuli, sůl, papriku a kmín dáme do vývaru a vaříme asi 20 minut. Do polévkové mísy rozdrobíme brynzu a nalámaný chléb a zalejeme horkým přecezeným vývarem.

Zakryjeme a necháme přikryté asi 4 minuty, aby se brynza rozpustila. Kdo nemá rád chléb rozmočený, nedá ho do mísy, ale přikusuje k demikátu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1

Komentáře k receptu: Demikát

Komentáře

  1. MUZEOLOG   17.02.2011 | 21:01 | reagovat |

    vybrone

  2. Jaroslava Oumarová   07.03.2006 | 11:19 | reagovat |

    Taky mám nejraději jednoduchá a většinou i levná jídla po babičce:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web