Demikát

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g bryndza
    • 1
      ks cibule
    • paprika - sladká
    • kmín
    • sůl
    • 1
      l vepřový vývar nebo vody
    • chleba černý, kmínový

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájenou cibuli, sůl, papriku a kmín dáme do vývaru a vaříme asi 20 minut. Do polévkové mísy rozdrobíme brynzu a nalámaný chléb a zalejeme horkým přecezeným vývarem.
2
Zakryjeme a necháme přikryté asi 4 minuty, aby se brynza rozpustila. Kdo nemá rád chléb rozmočený, nedá ho do mísy, ale přikusuje k demikátu.
Zařazení: Přílohy
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • MUZEOLOG
    MUZEOLOG |

    17. 2. 2011 21:01

    vybrone

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    7. 3. 2006 11:19

    Taky mám nejraději jednoduchá a většinou i levná jídla po babičce:-)