Autor:

Dědovy karbanátky

50 minut PT0H50M
Snadné
Ingredience
Mleté maso 1,5 kg
Cibule 1 ks
Hořčice plnotučná 4 lžíce
Majoránka  
Vejce 2 ks
Kečup - ostrý  
Česnek 3 stroužek
Strouhanka  
Koření na mleté maso  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Do mísy dáme mleté maso, vajíčka, najemno nakrájenou cibuli, česnek, hořčici, kečup a koření. Podle chuti osolíme, opepříme a pečlivě prohněteme.

Postupně zahušťujeme strouhankou. Směs by měla mít takovou hustotu, aby se z ní daly dobře dělat karbanátky.

Tvarujeme placičky o velikosti dlaně a karbanátky opečeme na rozpáleném oleji.

Jako příloha se hodí brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Dědovy karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web