Dědovy karbanátky

Hodnocení:

Moje:

50 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,5
      kg mleté maso
    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžíce hořčice plnotučná
    • majoránka
    • 2
      ks vejce
    • kečup - ostrý
    • 3
      stroužek česnek
    • strouhanka
    • koření na mleté maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do mísy dáme mleté maso, vajíčka, najemno nakrájenou cibuli, česnek, hořčici, kečup a koření. Podle chuti osolíme, opepříme a pečlivě prohněteme.
2
Postupně zahušťujeme strouhankou. Směs by měla mít takovou hustotu, aby se z ní daly dobře dělat karbanátky.
3
Tvarujeme placičky o velikosti dlaně a karbanátky opečeme na rozpáleném oleji.
4
Jako příloha se hodí brambory.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.