Autor:

Dědovy karbanátky

50 minut PT0H50M
Snadné
Ingredience
Mleté maso 1,5 kg
Cibule 1 ks
Hořčice plnotučná 4 lžíce
Majoránka  
Vejce 2 ks
Kečup - ostrý  
Česnek 3 stroužek
Strouhanka  
Koření na mleté maso  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Do mísy dáme mleté maso, vajíčka, najemno nakrájenou cibuli, česnek, hořčici, kečup a koření. Podle chuti osolíme, opepříme a pečlivě prohněteme.

Postupně zahušťujeme strouhankou. Směs by měla mít takovou hustotu, aby se z ní daly dobře dělat karbanátky.

Tvarujeme placičky o velikosti dlaně a karbanátky opečeme na rozpáleném oleji.

Jako příloha se hodí brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Dědovy karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web