Autor:

Ďábelské tousty II

Střední
Ingredience
Rajčata 1 kg
Zelená paprika
(Bílých)
1 kg
Feferonka
(I více dle chuti)
5 ks
Česnek
Hlavička
1 ks
Cibule 3 ks
Pepř mletý  
DeKo 1/2 balíček
Vepřové maso ve vlastní šťávě
(Může být i lančmít, měkký salám)
1/2 kg
Olej
1/2 sklenice
2 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Umeleme rajčata, papriky, feferonky, česnek, cibuli a pepř. Tuto směs + 1/2 Deka dusíme dokud se šťáva nevydusí. Pak přidáme mleté maso a olej a ještě asi 10 minut dusíme. Nandáme do sklenic a cca 10 min. zavařujeme. Na topinkách to nemá chybu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Ďábelské tousty II

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web