Ďábelské tousty

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřové maso mleté
    • 150
      g cibule
    • 4
      ks feferonka
    • 20
      g sůl
    • 50
      g česnek
    • 300
      g kečup - jemný
    • 0,7
      l zeleninové lečo
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso prudce osmahneme, osolíme, přidáme nakrájenou cibuli, česnek, feferonky, opražíme. Potom dáme kečup, lečo, podusíme. Dochutíme solí, pepřem apod.
2
Podáváme na očesnekovaných topinkách, na které nastrouháme sýr.
3
Je to bezva pohoštění, ostudu si netrhnete. Zkoušela jsem to z kuřecího masa, ale to nedoporučuji, je to hodně suché.
Zařazení: Maso Mleté Vepřové

Komentáře k receptu

  • elishya Bishop
    elishya Bishop |

    25. 3. 2009 17:00

    Vyzkousim,dobry tip...;)

  • Marta Kropáčová
    Marta Kropáčová |

    24. 3. 2009 14:18

    Ano,to jsem mela na mysli

  • recepty 73
    recepty 73 |

    24. 3. 2009 11:52

    Tak zkuste z vepřového plecka-to suché nebude a ostudu si také netrhnete.Jiří