Autor:

Ďábelské tousty

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Vepřové maso
mleté
600 g
Cibule 150 g
Feferonka 4 ks
Sůl 20 g
Česnek 50 g
Kečup - jemný 300 g
Zeleninové lečo 0,7 l
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté, Vepřové

Maso prudce osmahneme, osolíme, přidáme nakrájenou cibuli, česnek, feferonky, opražíme. Potom dáme kečup, lečo, podusíme. Dochutíme solí, pepřem apod.
Podáváme na očesnekovaných topinkách, na které nastrouháme sýr.
Je to bezva pohoštění, ostudu si netrhnete. Zkoušela jsem to z kuřecího masa, ale to nedoporučuji, je to hodně suché.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Ďábelské tousty

Komentáře

  1. elishya Bishop   25.03.2009 | 17:00 | reagovat |

    Vyzkousim,dobry tip...;)

  2. Marta Kropáčová   24.03.2009 | 14:18 | reagovat |

    Ano,to jsem mela na mysli

  3. recepty 73   24.03.2009 | 11:52 | reagovat |

    Tak zkuste z vepřového plecka-to suché nebude a ostudu si také netrhnete.Jiří

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web