Ďábelská bramborová omáčka

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g brambory
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      ks feferonka
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • kečup - jemný
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Horké brambory rozmačkáme vidličkou. Na oleji krátce osmažíme nakrájenou feferonku a česnek. Cibuli jemně nasekáme a vše promícháme s kečupem na hustší omáčku.
2
Dle chuti přisolíme a opepříme. Vše necháme asi 2 hodiny odležet v lednici.

Komentáře k receptu

  • Jiří Mlčoch
    Jiří Mlčoch |

    4. 5. 2006 10:27

    vrele doporucuji vyborna, trochu jsem ji sice pozmenil, ale bomba :)