Cuketový “sachr“ dort dle Ládi Hrušky

Ingredience
Prášek do pečiva 1 ks
Kakao 2 lžíce
Čokoláda na vaření 1 ks
Meruňkový džem 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Oloupanou cuketu si nastrouháme na jemném struhadle. K cuketě pak přidáme všechny ingredience v uvedeném poměru, jen marmeládu a čokoládu zatím nepřidáváme.

Vzniklé těsto nalijeme do dortové formy, ale pokud ji nemáme, můžeme tak, jako Láďa Hruška, použít prostě obyčejný hrnec. Když ho vysteleme pečícím papírem nemusíme se opravdu bát žádného připálení.

Troubu jsme předehřáli na 175 stupňů. Formu s těstem si nyní dáme péci. Po dvaceti minutách zkusíme špejlí, zda se ještě těsto lepí.

Po upečení dort jemně přeřízneme na půl a namažeme džemem. Pak opět přiklopíme a nakonec na dort ještě nalijeme rozpuštěnou čokoládu a dozdobíme třeba oříšky.

A je hotovo! :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Koláč s mákem, švestkami a mandlemi 4 báječné koláče ze světlého těsta Články z

Komentáře k receptu: Cuketový “sachr“ dort dle Ládi Hrušky

Komentáře

  1. Petra   27.04.2015 | 11:44 | reagovat |

    Co je tohle za blbost? Kde je mouka, vejcem a další věci. Kdybyste radši vymyslela něco svého místo opisování receptů. které už zná každý.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web