Autor:

Cuketový nudlový nákyp

Ingredience
Těstoviny 400 g
Ricotta 300 g
Sýr 150 g
Cuketa
menší
2 ks
Česnek 3 stroužek
Rajčata 2 ks
Šlehačka 300 ml
Mléko 300 ml
Vejce 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Nejdříve uvaříme těstoviny.
Umyjeme cuketu, rajčata a nakrájíme vše na 0,5 cm široké proužky Předehřejeme si troubu na 200 °C.
Oloupeme česnek a prolisujeme jej.
Prolisovaný česnek smícháme s Ricottou, šlehačkou, mlékem a vajíčky, silně osolíme a opepříme.
Vezmeme zapékací misku, vymastíme ji máslem a postupně plníme těstovinami, rajčaty a cuketou.
Vše zalijeme směsí šlehačky se sýrem a vajíčky a posypeme sýrem.
Zapékáme v troubě při 200 °C asi 45 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Cuketový nudlový nákyp

Komentáře

  1. Lenka Kapiasová   08.01.2008 | 12:49 | reagovat | závadný

    Vyzkoušela jsem a všichni jsme si pochutnali.Doporučuji si nákyp upéct.Děkuji za nápad.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web