Autor:

Copánek krásné slečny

Snadné
Ingredience
Vepřové kotlety 100 g
Kuřecí prsa 100 g
Hovězí svíčková 100 g
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Minutková šťáva  
Sojová omáčka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Máme před sebou krásné tři kusy masa, které si naklepeme a okořeníme steakovým kořením. Připravíme si špičatou špejli, na kterou napíchneme všechny tři tyto nádhery a to hodně blízko k sobě tak, aby se mohl začít plést cop. Dopleteme cop a opět ho spíchneme špejlí a dáme na rozpálený olej. Zprudka orestujeme a přidáme cibuli a česnek, opět jemně orestujeme. Zalijeme troškou minutkové šťávy a dochutíme sójovkou podle chuti.

Podáváme zbavené špejlí a nejlépe s různě upravenou rýží nebo bramborami.

Pokud se vám stane to, že je maso syrové, tak ho nechte ještě chvilku podusit v připravené šťávě - maso potom získá ještě intenzivnější chuť.

HESLO: jednoduché, chutné, ohromující.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Copánek krásné slečny

Komentáře

  1. Anonym   09.10.2007 | 14:04 | reagovat |

    Tak toto by mě opravdu zajímalo. Strašně se mi to líbí, ale vážně si nedovedu představit to pletení. Jana

  2. Jitka Malinová   31.10.2006 | 11:51 | reagovat |

    Paní Ivano, recept na minutkovou šťávu najdete v receptech, je též od p. Martina.

  3. Ivana Přikrylová   30.10.2006 | 14:40 | reagovat |

    Martine, jen je škoda že ve všech svých receptech si usnadňujete práci a používáte průmyslově vyráběnou "minutkovou šťávu" ve které je určitě spousta konzervačních látek a "éček", což není zrovna nejzdravější.

  4. martin jirout   27.10.2006 | 15:15 | reagovat |

    ano přesně jak uvedla paní Jitka nejsou tam napsané plátky ale kusy, pod kterými si můžete představit i pruhy.... jedna porce opravdu váží 300 g.... maso je hotovo ve stejnou dobu i když použijete panenku ....špejle samozřejmě použít nemusíte jde jen o to abyste zbytečně neztratili efekt z copu....maso se samozřejmě může naložit ale poté bych doporučil upravovat spíše na grilu (vodním grilu) ale proti briketám taky nic nemám ale jelikož se blíží zima tak je to nejlepším řešením

  5. Jitka Malinová   27.10.2006 | 10:52 | reagovat |

    Tam není napsáno, že jsou to plátky, jen kousky, takže si můžete nakrájet pruhy, které pujdou plést. Já bych to asi před pletením naložila, aby bylo maso křehčí. Vyzkouším při nějaké slavnostní příležitosti.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web