Čínský květák s masem

Střední
Ingredience
Maso 150 g
Květák 1/2 
Hrách  hrst
Sojová omáčka 1 lžíce
Drcený kmín 1/2 
Sůl  
Ocet  
na obalení
Bílek
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Voda  
Koření na steak  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Na přípravu potřebujete dvě pánve (nebo kastroly). V jedné pánvi osmažíme na oleji květák rozebraný na malé růžičky. Hned zpočátku ho osolte, aby pustil vodu a rychleji změkl. Přidejte drcený kmín, sójovou omáčku a hrst hrášku. Smažte asi 6 minut na prudkém ohni za stálého míchání. Na druhé pánvi osmažte maso nakrájené na nudličky a rozmíchané se Solamylem, bílkem, vodou a steakovým kořením. Prudce smažte asi 2 min., aby se opeklo, pokud bude tvrdé, kápněte trochu vody a chvíli poduste. Hotové maso smíchejte s osmaženým květákem, zakápněte octem a podávejte s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Čínský květák s masem

Komentáře

  1. Anonym   24.08.2007 | 9:45 | reagovat |

    nůzo...opsano z kucharky!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web