Čínský květák s masem

Střední
Ingredience
Maso 150 g
Květák 1/2 
Hrách  hrst
Sojová omáčka 1 lžíce
Drcený kmín 1/2 
Sůl  
Ocet  
na obalení
Bílek
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Voda  
Koření na steak  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Na přípravu potřebujete dvě pánve (nebo kastroly). V jedné pánvi osmažíme na oleji květák rozebraný na malé růžičky. Hned zpočátku ho osolte, aby pustil vodu a rychleji změkl. Přidejte drcený kmín, sójovou omáčku a hrst hrášku. Smažte asi 6 minut na prudkém ohni za stálého míchání. Na druhé pánvi osmažte maso nakrájené na nudličky a rozmíchané se Solamylem, bílkem, vodou a steakovým kořením. Prudce smažte asi 2 min., aby se opeklo, pokud bude tvrdé, kápněte trochu vody a chvíli poduste. Hotové maso smíchejte s osmaženým květákem, zakápněte octem a podávejte s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Čínský květák s masem

Komentáře

  1. Anonym   24.08.2007 | 9:45 | reagovat |

    nůzo...opsano z kucharky!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web