Churos

Střední
Ingredience
Voda 300 ml
Hladká mouka 200 g
Máslo 30 g
Cukr 1 lžíce
Sůl 1 špetka
Vejce
4-5
5 ks
Tuk
Nebo olej na smažení
 
Moučkový cukr  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Vafle

Do kastrolu dáme vodu, máslo, cukr, sůl a necháme rozvařit, přisypeme mouku a mícháme, až je těsto hladké (je to vlastně odpalované těsto). Sundáme ze sporáku, necháme chvíli vychladit a přimícháme jedno po druhém vejce.

Pak dáme do pytlíku s ozdobnou trubičkou a vytlačujeme tyčinky, které smažíme v horkém tuku nebo oleji. Po usmažení vyndáme na ubrousek a jestě teplé obalujeme v moučkovém cukru. Je dobré vložit do tuku kolečko citronu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Voňavý tvaroháč Tip na víkend: Tvaroh v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Churos

Komentáře

  1. Antonia Trusková   20.05.2009 | 18:33 | reagovat |

    Gramaticky správne je "Churros".

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web