Churos

Střední
Ingredience
Voda 300 ml
Hladká mouka 200 g
Máslo 30 g
Cukr 1 lžíce
Sůl 1 špetka
Vejce
4-5
5 ks
Tuk
Nebo olej na smažení
 
Moučkový cukr  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Vafle

Do kastrolu dáme vodu, máslo, cukr, sůl a necháme rozvařit, přisypeme mouku a mícháme, až je těsto hladké (je to vlastně odpalované těsto). Sundáme ze sporáku, necháme chvíli vychladit a přimícháme jedno po druhém vejce.

Pak dáme do pytlíku s ozdobnou trubičkou a vytlačujeme tyčinky, které smažíme v horkém tuku nebo oleji. Po usmažení vyndáme na ubrousek a jestě teplé obalujeme v moučkovém cukru. Je dobré vložit do tuku kolečko citronu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Muffiny s malinami Muffiny sladké & slané Články z

Komentáře k receptu: Churos

Komentáře

  1. Antonia Trusková   20.05.2009 | 18:33 | reagovat | závadný

    Gramaticky správne je "Churros".

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web