Chinese Noodles

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 6
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kuřecí maso prsa (větší)
    • 2
      kostka čínské nudle
    • 1
      ks cibule maličká
    • 1
      šálek mražená čínská směs
    • 20
      ks arašídy
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka oregáno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí prsíčka nakrájíme na maličké kostičky a prudce osmahneme na pánvi s nakrájenou cibulí, potom přidáme buráky, směs, osolíme, opepříme a chvíli dusíme. Mezitím 2-3 minutky povaříme čínské nudle, scedíme, necháme okapat a přidáme do pánve. Počkáme pár minut, než se osmahnou i nudle, nakonec přidáme špetku oregána a podáváme.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • blazniva kyticka
    blazniva kyticka |

    14. 7. 2013 18:02

    Precejen nejsme pandy aby sme se cpali bambusem ne O:-)

  • játrosi
    játrosi |

    2. 2. 2013 19:59

    použité suroviny a název pokrmu jsou z uplně jinho světa, pan autor nejspíš nikdy nebyl v čínské kuchyni...

  • jade23
    jade23 |

    19. 11. 2010 18:01

    Super

  • recepty73
    recepty73 |

    27. 10. 2010 08:25

    Dělám celkem často,jen buráky tam mít nemusíme.

  • sabina natalia b.
    sabina natalia b. |

    2. 10. 2009 12:05

    Když dám slané buráky ze sáčku - je to nejlepší ;-)

  • Michaela Linhartová
    Michaela Linhartová |

    10. 8. 2009 11:28

    Já čínské nudle uvařím, hodím na wok posypu orientálním kořením a čínskou sojovkou. A ty buráky tam dávám taky. Bez nich to není ono. Asi záleží na druhu buráků. Já to nikdy neměla nahořklé.

  • caribou
    caribou |

    21. 10. 2007 10:51

    já třeba nudle s kari nemám ráda, už mi to nepřijde, jako čínský nudle.

  • dex
    dex |

    13. 9. 2007 12:15

    doporučuju přidat zázvor a pořádně kari, je to bezva

  • caribou
    caribou |

    30. 11. 2006 16:28

    vlastně je to klasika až na ty buráky a oregáno.. taky je to bez sojové omáčky. bez buráků to jde taky :)

  • Libuše Suchánková
    Libuše Suchánková |

    24. 11. 2006 11:17

    Zní to jako klasika. Jen doufám, že to nebude špatné i bez těch oříšků. Chci to dát konzumovat i synovi a ten buráky nemůže.

  • caribou
    caribou |

    31. 8. 2006 19:48

    já nevím, mně doopravdy nahořklý nepřipadaly a hrozně mi tam chutnaly, bez buráků to už snad nikdy dělat nebudu :) tobě jo :)

  • doobie
    doobie |

    30. 8. 2006 21:28

    Tak vážení s tímto jídlem mám nejlepší zkušenosti, ochutnával jsem ho přímo od té slečny, která sem ten recept zapsala:)Jedinou výhradu bych měl k burákům, které mě připadaly malinko nahořklé. Nevím zda to bylo přípravou "moc opečené" nebo špatnou volbou druhu buráků. Ale jinak tento recept můžu doporučit všem,kdo má rád exotickou kuchyni..S pozdravem doobie