Chile Con Carne II.

Hodnocení:

Moje:

70 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva
    • 1
      plechovka fazole v tomatové omáčce
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      lžička chilli
    • 2
      ks cibule
    • 100
      g slanina
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Drobně nakrájenou slaninu se salámem vysmahneme, přidáme krájenou cibuli a česnek, osmahneme dozlatova, přidáme chilli.
2
K cibuli s česnekem dáme maso z konzervy, osolíme a za častého míchání dusíme, až se tekutina vyvaří.
3
Ohřejeme konzervu fazolí a buď smícháme s masem nebo podáváme na talíři odděleně, ozdobené čerstvými zelenými paprikami, sekanou zelenou cibulí a čerstvou dobromyslí.
4
Vhodnou přílohou je chléb.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Manana
    Manana |

    21. 7. 2012 09:59

    No to je hrozný!!!