Autor:

Chile Con Carne II.

70 minut PT0H70M
Snadné
Ingredience
Hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva 1 ks
Fazole v tomatové omáčce 1 plechovka
Česnek 4 stroužek
Chilli 2 lžička
Cibule 2 ks
Slanina 100 g
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Drobně nakrájenou slaninu se salámem vysmahneme, přidáme krájenou cibuli a česnek, osmahneme dozlatova, přidáme chilli.
K cibuli s česnekem dáme maso z konzervy, osolíme a za častého míchání dusíme, až se tekutina vyvaří. Ohřejeme konzervu fazolí a buď smícháme s masem nebo podáváme na talíři odděleně, ozdobené čerstvými zelenými paprikami, sekanou zelenou cibulí a čerstvou dobromyslí.
Vhodnou přílohou je chléb.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Chile Con Carne II.

Komentáře

  1. Manana   21.07.2012 | 9:59 | reagovat |

    No to je hrozný!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web