Autor:

Chalupářská jehla

Střední
Ingredience
Vepřová plec 400 g
Anglická slanina 200 g
Cibule 4 ks
Paprika
(Červená, zelená, žlutá)
3 ks
Rostlinný olej 100 ml
Bobkový list 4 ks
Jalovec
Kuliček
16 ks
Bylinky
(Nejsou podmínkou, můžeme nahradit sušeným tymiánem a oregánem)
 
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Maso nakrájíme na kousky o velikosti 3×3 cm, vložíme do porcelánové misky, zalijeme olejem, přidáme bobkový list a všechno koření, dle uvážení osolíme a opepříme. Necháme alespoň 4 hodiny uležet v chladnu.

Uleželé maso vyjmeme a napichujeme na jehlu střídavě se slaninou, cibulí a nakrájenou paprikou, přičemž dbáme na to, aby se na každé jehle prostřídaly všechny barvy. Vložíme do alobalu a připravíme na zahradním grilu. (Když je venku škaredé počasí, můžeme péct i v troubě).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Chalupářská jehla

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web