Autor:

Česneková kapusta

Snadné
Ingredience
Kapusta
kadeřavá - asi 500g
1 ks
Olivový olej 1 lžíce
Slanina 200 g
Česnek 2 stroužek

Postup přípravy:

Přivedeme osolenou vodu k varu a uvaříme kapustu zhruba 1-2 minuty. Scedíme a přelijeme studenou vodou. Rozehřejeme si na pánvi olej a dáme slaninu. Když je slanina skoro růžová, přidáme rozdrcený česnek a vaříme dalších pár minut. Přidáme kapustu a necháme ještě další 2 minuty. Osolíme, opepříme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
4.83 6 5 1

Komentáře k receptu: Česneková kapusta

Komentáře

  1. ČernáLuna   14.09.2014 | 12:39 | reagovat |

    Vyzkoušeno, špatné to vůbec nebylo, možná trošku nudné. Víc nám chutnala Zapékaná kapusta tady na stránkách od Hany Lorencové, to vajíčko tam udělá svoje.

  2. veverka   07.10.2013 | 19:21 | reagovat |

    perfektní mňamka!!

  3. recepty73   13.11.2012 | 18:08 | reagovat |

    ...výborná, jen postup bych upřesnil pro ty, co denně nevaří: za minutu ani za dvě se kapusta neuvaří, pokud nebude pokrájená na nudličky..., česnek nevaříme, ale restujeme a určitě ne pár minut, to by zhořkl! stačí pár vteřin... ;-) :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web