Česneková kapusta

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kapusta kadeřavá - asi 500g
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 200
      g slanina
    • 2
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Přivedeme osolenou vodu k varu a uvaříme kapustu zhruba 1-2 minuty. Scedíme a přelijeme studenou vodou. Rozehřejeme si na pánvi olej a dáme slaninu. Když je slanina skoro růžová, přidáme rozdrcený česnek a vaříme dalších pár minut. Přidáme kapustu a necháme ještě další 2 minuty. Osolíme, opepříme a podáváme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    14. 9. 2014 12:39

    Vyzkoušeno, špatné to vůbec nebylo, možná trošku nudné. Víc nám chutnala Zapékaná kapusta tady na stránkách od Hany Lorencové, to vajíčko tam udělá svoje.

  • veverka
    veverka |

    7. 10. 2013 19:21

    perfektní mňamka!!

  • recepty73
    recepty73 |

    13. 11. 2012 18:08

    ...výborná, jen postup bych upřesnil pro ty, co denně nevaří: za minutu ani za dvě se kapusta neuvaří, pokud nebude pokrájená na nudličky..., česnek nevaříme, ale restujeme a určitě ne pár minut, to by zhořkl! stačí pár vteřin... ;-) :-)